fbpx

Drvenik – ubytovanie, dovolenka, apartmány

Drvenik Veliki, malebný ostrov nachádzajúci sa v Jadranskom mori, je súčasťou chorvátskeho súostrovia a leží neďaleko pobrežia mesta Split. Tento ostrov je známy svojou nádhernou prírodou, čistými plážami a pokojným prostredím, čo ho robí ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú relaxačnú dovolenku. Drvenik Veliki je obklopený krištáľovo čistou vodou a ponúka návštevníkom množstvo možností na objavovanie prírody a užívanie si slnka. História Drvenik Veliki siaha až do antických čias, kedy bol ostrov osídlený Grékmi a neskôr Rimanmi. Dnes sú na ostrove viditeľné stopy tejto bohatej histórie, vrátane zrúcanín starých kostolov a tradičných kamenných domov. Ostrov si zachoval svoj pôvodný ráz a ponúka návštevníkom autentický zážitok z chorvátskej kultúry.

Pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a súkromie, sú k dispozícii apartmány Drvenik, ktoré sú vybavené všetkým potrebným pre príjemný pobyt. Tieto apartmány sú často situované v blízkosti pláže, čo umožňuje jednoduchý prístup k moru a relaxáciu na slnku. Mnohé z nich ponúkajú aj balkóny s výhľadom na more, kde si môžete vychutnať rannú kávu alebo večerné posedenie pri západe slnka. Ak plánujete svoju dovolenku na poslednú chvíľu, Drvenik last minute ponuky sú skvelou príležitosťou na objavenie tejto krásnej lokality za výhodné ceny. Ubytovanie v Drveniku, Chorvátsko, je rôznorodé, od luxusných apartmánov po cenovo dostupné možnosti, takže si každý nájde to svoje. Mnohé ubytovacie zariadenia ponúkajú aj rôzne služby, ako sú raňajky, wellness alebo organizované výlety, čo zvyšuje komfort vášho pobytu.

Medzi atrakcie, ktoré by ste nemali premeškať, patrí návšteva miestnych pláží, ako sú Pláž Vela Drvenik a Pláž Mala Drvenik, ktoré sú známe svojou čistotou a krásou. Môžete sa tiež vydať na výlet na blízke ostrovy alebo sa zúčastniť rôznych vodných športov, ako je potápanie a plachtenie. Dovolenka v Drveniku Veliki je skutočne nezabudnuteľným zážitkom, kde si môžete vychutnať nielen krásne pláže, ale aj bohatú kultúru a miestne špeciality. Nezáleží na tom, či hľadáte romantický víkend alebo rodinný pobyt, Drvenik Veliki je perfektnou voľbou pre vašu ďalšiu dovolenku pri mori. S jeho nádhernou prírodou a pohostinnými obyvateľmi sa tu určite budete cítiť ako doma.

      Apartmány Chorvátsko 2025Ubytování v Chorvatsku 2025Apartmaji Na Hrvaškem 2025Wakacje i Wczasy w Chorwacji 2025Urlaub Kroatien Geniessen 2025Urlaub Kroatien Geniessen 2025Chaty na prenájomChaty na pronájemZájezdy k moři 2025Zľavové kupóny